Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

Privacy policy 

Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens voor welke doeleinden wij gebruiken.

Safetyline respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens zeer vertrouwelijk worden behandeld.


Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd. Dus wanneer u een bestelling bij ons doet en een klantnummer heeft aangevraagd.


Indentiteitsgegevens

 Dit zijn gegevens die u invult op het bestel- of registratieformulier.

# Naam
# Bedrijfsnaam
# Contactpersoon
# Adres
# Postcode
# Woonplaats
# Land
# E-mailadres
# Telefoonnummer
# Mobiel nummer

De bestelgegevens gebruiken we om uw order te verwerken en de bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres is nodig voor orderbevestiging en om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Uw telefoonnummer kan handig zijn wanneer wij vragen hebben over uw bestelling of bijvoorbeeld wij u snel kunnen informeren over uw bestelling(en).


Wanneer u zich registreert op onze site via "inloggen" worden al uw gegevens die wij nodig hebben voor de verwerking van uw order bewaard. Indien u hierna weer een bestelling bij ons plaatst hoeft u uw gegevens niet nogmaals in te vullen tenzij deze zijn gewijzigd. Ook kunt u hier de status bekijken van reeds eerdere bestellingen.

Wanneer u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen, vinkt u deze optie aan. Hiermee ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met interessante aanbiedingen. U moet hier dus uitdrukkelijk toestemming voor geven en wanneer u zich voor onze nieuwsbrief af wilt melden, kan dat altijd via de link in de nieuwsbrief of door ons een replay e-mail te sturen met het verzoek u af te melden. Uw gegevens zullen nooit worden gebruikt voor marktdoeleinden en zullen nooit aan derden worden verstrekt voor commerciele doeleinden.


Betalingsgegeven

Bij registratie van betalingsgegevens noteren wij alleen uw betaalwijze. Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.


Verkeersgegevens

Met de verkeersgegevens analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina’s worden bezocht en welke produkten er worden besteld, zodat we hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site ( en de digitale nieuwsbrieven) kunnen verbeteren.   

 

Doel gegevens verwerking

Hieronder wordt aangegeven voor welke doel(en)  Safetyline u gegevens verzamelt.

Indentiteitsgegevens verwerkt Safetyline voor administratieve doeleinden zoals:
# het verwerken van u bestelling (administratief)
# de bezorging van u bestelling op het door u aangegeven afleveradres (administratief)


Betalingsgegevens verwerkt Safetyline voor administratieve doeleinden, zoals;
# de betaling van u bestelling


Verkeersgegevens verwerkt Safetyline voor communicatieve doeleinden, zoals:
# het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

 


Verstrekking van gegevens

Safetyline verstrekt u gegevens aan derden die de gegevens voor administratieve doeleinden verwerken.
#  iDEAL, betalingen via uw eigen bank.
# voor de opvolging en incassering van openstaande vorderingen.

Hiernaast verstrekt Safetyline uw gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacy policy omschreven doelen gebruikt.

 


Rechten van onze clienten

De Wet Bescherming Persoonsgegevens geeft u als klant het recht op inzage.

Dit houdt in dat u kunt opvragen welke gegevens er van u zijn geregistreerd en voor welke doeleinden die gegevens worden gebruikt. Voor opgave van en inzagen in uw gegevens zoals deze zijn geregistreerd, kunt u schrijven naar : 
Safetyline
Charloisse Lagedijk 442
3084 LG  Rotterdam
Uw schriftelijke aanvraag wordt alleen in behandeling genomen indien een kopie van een geldig legitimatie bewijs is ingesloten.


Geheimhouding

De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens zij door Wet en regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.


Tot slot

Mocht u na het lezen van deze privacy policy toch nog vragen hebben over de bescherming van uw privacy neem dan gerust contact met op ons op via service@safetyline.nl.

Safetyline kan tussentijds deze privacy policy aanpassen wanneer zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerking of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.